ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ

ΑΟΣΜΟ

Άοσμο

Άοσμο

Προσφέρει απόλυτη αντισηψία διότι έχει παραμονή στο δέρμα 2 λεπτά και κάνει απαστράκωση των μικροβίων, σε αντίθεση με το κοινό οινόπνευμα των 95 βαθμών που έχει παραμονή στο δέρμα 1 λεπτό, αλλά σε περιπτώσεις ανοιχτών πληγών δε πρέπει να τοποθετείται πάνω σε αυτές (το οινόπνευμα είναι αιμορραγικό) παρά μόνο να καθαρίζεται από τα μικρόβια η γύρω από αυτές περιοχή.

ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΕΛΑΤΟΥ-ΚΑΜΦΟΡΑΣ

Με αιθέριο έλαιο ελάτου-καμφοράς

Με αιθέριο έλαιο ελάτου-καμφοράς

Τα αιθέρια έλαιο του ελάτου και της καμφοράς βοηθούν στην υποχώρηση του αισθήματος της κούρασης και αναζωογονούν το πνεύμα. Βοηθάει τον οργανισμό στην καταπολέμηση της γρίπης, της βρογχίτιδας και της ρινίτιδας. Δρα ενάντια στους μυϊκούς πόνους.

ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟΥ

Με αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου

Με αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου

Το αιθέριο έλαιο του δενδρολίβανου βοηθά στα κυκλοφορικά προβλήματα. Ανακουφίζει και ξεκουράζει τα κουρασμένα πόδια και είναι ιδανικό για όσους πάσχουν από κιρσούς και φλεβίτιδες (απλή επάλειψη, όχι εντριβή αραιωμένο 1/3) ενώ με σκληρό μασάζ καταπολεμά την κυτταρίτιδα.

Χρησιμοποιώντας το στην εντριβή γίνεται ιδανικό και για τους καρδιοπαθείς. Απαλλάσσει τον τριχωτό της κεφαλής από τις ψείρες και τις κόνιδες, ενώ η χρήση του σκευάσματος σε μικρή ποσότητα σε καθημερινή βάση επί της κεφαλής λειτουργεί προληπτικά στη μη επανεμφάνισή τους.

ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ

Με αιθέριο έλαιο λεβάντας

Με αιθέριο έλαιο λεβάντας

Προσφέρει απόλυτη αντισηψία διότι έχει παραμονή στο δέρμα 2 λεπτά και κάνει απαστράκωση των μικροβίων. Δημιουργεί στείρο περιβάλλον μικροβίων, έχει πολύ ευχάριστο άρωμα, είναι καταπραϋντικό, ιδανικό για τη λιπαρότητα του δέρματος, την ακμή και τις εμπύρετες καταστάσεις.

Χρησιμοποιούμε το οινόπνευμα με αιθέριο έλαιο λεβάντας για καθαρισμό του σώματος σε όποιο σημείο θέλουμε, για αρωματισμό και για αίσθηση καθαριότητας στα χέρια όταν δε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαπούνι και νερό.

ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΥΚΟΥ

Με αιθέριο έλαιο φαρμακευτικού πεύκου

Με αιθέριο έλαιο φαρμακευτικού πεύκου

Το αιθέριο έλαιο Πεύκου βοηθάει στο αναπνευστικό, δημιουργώντας άμυνα ενάντια στις ιώσεις χωρίς καμία παρενέργεια.Κάνει και για χρήση εντριβών θοηθώντας στην αντιμετώπιση των μυϊκών πόνων και της σωματικής κούρασης. Προσφέρει απόλυτη αντισηψία.

ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥ

Με αιθέριο έλαιο φαρμακευτικού ευκάλυπτου

Με αιθέριο έλαιο φαρμακευτικού ευκάλυπτου

To ανώτατο φυσικό φάρμακο, είναι το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου. Βοηθά αισθητά στο κρυολόγημα και είναι αντιμικροβιακό και αντιβακτηριδιακό. Ελευθερώνει τους αναπνευστικούς αεραγωγούς ενώ παράλληλα ενισχύει την άμυνα του οργανισμού απέναντι στις ιώσεις, στη γρίπη αλλά και στο κοινό κρυολόγημα χωρίς καμία παρενέργεια. Συνίσταται από όλους τους παιδίατρους για ελαφρύ μασάζ στα παιδιά όταν είναι κρυολογημένα.

Ακόμα αναμιγνύοντάς το με ζεστό νερό, σε υγραντήρες χώρου, γίνεται ιδανικό για την αποσυμφόρηση της μύτης και του λαιμού μέσω των εισπνοών. Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει στις αϋπνίες και ξεκουράζει τον εγκέφαλο. Βοηθά τους χρόνια πάσχοντες από βρογχίτιδα και άσθμα και συντελεί στην απόχρεμψη.